Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy házasság történetei

Magasugrás

A decemberi két különleges kettesben töltött hétvége a kedvesemmel, olyan magasra tette a lécet, hogy azóta is alulról nézegetem. Annyira hiányzik a napi többszöri összebújás, dugás, meg az hogy csak mi voltunk ott meg a szoba, hogy elképesztően frusztrál ennek a hiánya. Szinte már azt hiszem valami elromlott, pedig csak a fent emlegetett lécet tettük fel. Nagyon fel. Ezek a hétköznapok, ezek nem kellenének. :)

Sosem elég

Csodálatos hétvége vele. Előjáték csütörtök este még otthon, egy dugás, a végén ő elment, alaposan kinyalhattam. Én elengedtem, éreztem kell még az erő ☺. Pénteken megérkeztünk a szállóba, megkezdük a dugásmaratont. Egy szép közös élvezés, utána kis beszélgetés naptárazás, valszeg nem lesz baj. Vacsora előtt mecsnézés a bárban, majd utána szoba. Nem bírtunk magunkal, még egy menet, most csak én popsi környékén. Alvás, reggel reggeli előtt egy menet ő nyalva ment el. Majd a fürdőben az illatos gőzben majdnem elmentem míg szopott. Utána szoba és dugás ki tudja meddig, én ujra elmentem, döbbenetes időugrás. Már 8 óra. Vacsora. Utána tévézés közben a punciján volt a kezem. 10 perc után nem bírtunk a vágyakkal, én dugni már nem nagyon tudtam,de a kezem kéznél volt. A film után alvás. Helyett ahogy befordult háttal kiflibe, nem utasította el a kezem. Megérte neki. Én meg boldog voltam, hogy ismét kívánt. 4-3 sőt csütörtökkel 5-3. Mondom csodálatos hétvége. 

Dimenziók

 

új dimenzió, mondta a kedvesem, majd később, hogy akarsz e beszélni róla azt mondta, hogy nem. Mondjuk arra is azt mondta, amikor kérdeztem erőszakos voltam-e, hogy nem voltam. Különleges élmény volt, de nem volt különösebben más mint a punciba élvezés, A varázsát a első alkalom adta, meg hogy a bakancslista egy pontja kipipálva :)

Szóval ha azt kérdeznéd, érzek e valami furcsát tegnap reggel óta a válaszom határozott igen.

Szóval ha azt kérdeznéd, hogy akartam-e  beszélni róla, akkor a válaszom határozott igen.

Szóval ha azt kérdeznéd, hogy megelégszem-e, a beszélgetés eme formájával a válaszom határozott talán :)

Szóval ha azt kérdeznéd, hogy vágytam-e erre az élményre, akkor a válaszom határozott igen.

Szóval ha azt kérdeznéd, hogy erőtettem volna-e ha nem akarod, akkor a válaszom határozott nem.

Szóval ha azt kérdeznéd, hogy erőltettem-e, hogy valamikor megtörténjen a válaszom határozott, nyílván nem véletlenül kalandozott arrafelé a szám, az ujjam és a farkam.

Szóval ha azt kérdeznéd, hogy jól érezted-e ez ügyben átadtam az irányítás teljes jogát neked a válaszom határozott igen.

Szóval ha azt kérdeznéd, hogy ez szerintem sikerült-e a válaszom határozott remélem.

Szóval ha azt kérdeznéd, hogy e nélkül akkor elélveztem-e volna, akkor a válaszom határozott nem.

Szóval ha azt kérdeznéd, hogy vágyok e újra erre az élményre, a válaszom határozott, különleges fűszer ez, különleges íz, de nem hiányozna ha nem lenne.

Szóval ha azt kérdeznéd, szerintem te élvezted e, a válaszom határozott remélem, egyébként nem tudom.

Szóval ha azt kérdeznéd, hogy szerintem te vágysz-e arra, hogy ott járjak időnként a válaszom határozott nem tudom.

Szóval ha azt kérdeznéd, hogy szeretném -e, hogy ha másra nem is erre a kérdésre válaszolj a válaszom határozott igen.

Szóval ha azt kérdeznéd, van-e még a bakancslistámon ez -az, a válaszom határozott igen.

Szóval ha azt kérdeznéd, elárulom-e, a válaszom határozott sztem te tudod :) :)

Szóval ha azt kérdeznéd, meg akarom e köszönni neked, akkor a válaszom határozott köszönöm.

 

 

 

Csak mert kérted.

Igaz csak annyit kértél, írjam fel, hogy megint fájt a térded. De azért én megemlítem, mint egy mellékesen:

Tegnap este meztelenül vártál, már nagyon vártam egy ilyet. Egy gyors vágtázás végén rajtam mentél el. Én meg kint. Megírtam reggel, milyen szexi voltál, te azt mondtad miattam volt :), Ja és megértetted a dalt :) Öreg járgány szívatóval indul... :) Ja és most elég volt a kettőnk közötti kémia :)

 

Vasárnap

Reggel türelmesen  megvártam az ébredést, de jobban tettem volna ha korában kelek egy tablettányival. Nem voltam túl acélos, próbáltuk innen onnan nyalva dugva,   de a végén csak a puha farkamon való csúszkálással ment el. Nehéz ezt előre kitalálni mi működik.Estére kérdeztem vegyek e bogyót, mondta nem, bízzuk a természetre. Nekem jó volt :). Az meg érdekes volt, hogy törülközés után piros lett a zsepi. Előjelzés. :) Ezek szerint pihenőnapok következnek.

Ha már állt.

Az elején állt. aztán nem aztán igen. nem volt az igazi,de a kedvesem kedvesen kielégített egy légies lovaglással. Nagyon szép volt. Reggel meg inkább az alvást választotta. Majd bocsánatot kért. Talán ha nem jön meg neki akkor este kárpótolom. De mindig fura szembesülni azzal, hogy ez így is lehet. Fordítva természetesebbnek érzem.

süti beállítások módosítása